Sijoituskoirat


Quaya Deabei
(Viper Deabei x Brixie Venuska)
S. 6.4.2022

Tulinen temperamentti ja maailmaa syleilevä luonne, mikäs sen parempaa?


Nanduhria's Sigewolf
(Nanduhria's Nori x High Limits Breaking Bad)
S. 4.10.2021

Yhteistyössä tuotu uros, luonteeltaan omatahtoinen ja sinnikäs. Komea kaveri, vaikka ei ihan nykyisiä näyttelytähtiä muistutakaan!


Aiemmat sijoitus/yhteistyökoirat
Ganesa
(Foolproof Hunn The highflyer x Alma)
S. 15.11.2016

Mielenkiintoisen sukutaulun omaava neitokainen, joka vaikuttaa lupaavalta harrastuskoiran alulta.Lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät terveet ja samoin selkä (SP0, LTV0,VA0)


Foolproof Light My Fire
(Ullhedens Pharos x Foolproof Fun to Run)
S. 07.11.2015

Agilitytykki vailla vertaansa. :)


Foolproof Just Like Heaven
(Fon De Clair Tellus x Foolproof Gift Of Gab)
S. 08.05.2014

Äitinsä tytär, joka ei jätä ketään kylmäksi - suuri persoonallisuus, joka taatusti ottaa yleisönsä. Harrastuksina haku ja tottelevaisuus, sekä tietenkin kotikoiran virka. Terveys kunnossa, A/A,0/0, silmät terveet ja selkä VA0, LTV0 ja SP0.


Foolproof I Rest My Case
(Kogaråsen's Sitrus x Foolproof Eagle Eye)
S. 30.04.2013

Vinha on tulevaisuuden toivo omasta I-pentueestani. Harmaan neitokaisen luonteesta ei puutu räjähtävää temperamenttia eikä myöskään rohkeutta, tästä on hyvä jatkaa. Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä terve lonkkakuvauksen yhteydessä.


Foolproof Gift of Gab
(Dubion Elrond x Newstory Ninja)
S. 08.04.2010

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa Kiusan kanssa, sekä tietysti kohelluksen seurauksena lukuisa määrä tapaturmia. Koerintamalla Kiusa kisaa agilityssä maxi kolmosissa, on suorittanut BH-kokeen ja kisannut tokon alokasluokassa. Luonnetestistä pisteitä 184, kaikki osa-alueet plussalla. Vuonna 2014 syntyneen Foolproof J-pentueen emä, joka todennäköisesti astutetaan uudelleen. Tapaturmia lukuunottamatta perusterve kora, jolla lonkat A/B, kyynärät 0/0.


Newstory Orion
(Ours du Musher x Newstory Kiwi)
S. 17.02.2009

Tuontiuros, jonka omistaa nykyisin sijoituskoti. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, olat ja selkä terveet. Luonteeltaan Rio on avoin ja rohkea käyttökoiran alku, joka harrastaa agilitya, jälkeä ja hakua. Jalostustarkastus hyväksytty Ruotsissa 2011 = KORAD. Luonnetestitulos 185 pistettä, kokeista BH, JK1, EK1, HK2 ja toko alo1.


Glimmagårdens Molly Hatchet
(Falkvindens Urgosh x Holmåsa's Glimma Galadriel)
S. 16.10.2006

Yhteisomistuksessa oleva tuontinarttu, jonka elämässä olen läsnä "äänettömänä yhtiömiehenä". Jos sitten vaikka pentua joskus....


Newstory Ninja
(Kogaråsens Kastor x Newstory Kiwi)
S. 10.04.2006

Foolproof G- ja H- pentueiden emo, jonka omistaa nykyisin Minna Uurainen. Kiva koira, joka pärjää myös kisakentillä loistavasti! Käyttövalio jäljeltä, kisannut lisäksi tokossa ja agilityssa.


Heierås Danae
(Citanias G`Vargo Spesial x Bästdals Nysta)
S. 09.08.2004

Dina tuli Norjasta syksyllä 2004, sijoitusnarttu jonka koti sijaitsee Mirva Myllymaan luona. Luonne ei miellyttänyt minua riittävästi jalostuskäyttöä ajatellen, joten Dinan omistaa nykyisin Mirva.


Ijka de Quokelunde
(Giono du Bois du Tot- Eloa de Quokelunde)
S. 28.12.93, k. 9/2005

Miska viettää eläkepäiviä maaseudun rauhassa. Foolproof T- ja U-pentujen emo on vuosien myötä löytänyt kutsumuksensa hyvän ruuan ja lepäilyn parista.


Pyrytuulen Veronica
(Goya du Parc de Pathyvel-Queeny du Domaine Ponti)
S. 29.11.94

Veera oli jalostuslainassa josta suurkiitos omistajalle! Foolproof W- ja V-pentujen emo on periyttänyt hyviä ominaisuuksiaan eteenpäin.


Foolproof Windfall
(Fakaiser´s Ico de Ironique - Pyrytuulen Veronica)
S. 15.2.1999

Windy on Katjan kisakone agilityareenoilla, ja siinä sivussa ehtinyt mammalomalle pyöräyttämään Foolproof A- ja B-pentueet.