YHTEYSTIEDOT
Sirpa Tähkä
Lempääntie 757
30100 Forssa

Puh. 040-681 3669
111foolproof@gmail.comFoolproof O-pentue od.synt. 8.11.2022
Pinkojan Kane X Foolproof Light In The Night
Intervariaatio malinois/tervueren
Lisätietoa vanhemmista:

Pinkojan Kane
B/A,0/0,silmät ok 6/21,SP0,LTV0

Jedi

Jedi
Omistajan sanoin: "Pinkojan Kane eli Jedi on sosiaalinen, hieman vilkas, hyvin saalisviettinen poika. Asuu kahden uroksen ja nartun laumassa. Harrastaa suojelua, tavoitteena ensi vuonna IGP kokeisiin. Jäljestää rauhallisesti. Koira jonka kanssa on helppo liikkua missä vaan ja on ollut aina terve."

Jedi valittiin urokseksi lähinnä terveyden ja luonteen takia. Jedin suvun kyynärterveys on hyvä (Jedin indeksi 109), ja lonkatkin ovat keskitasoa indeksin ollessa 98. Luonteen sosiaalisuus miellytti, ja käyttöominaisuuksiakin löytyy.

Jedi on keskikokoinen, n. 64 senttinen ja 32 kiloinen uros. Ulkonäöllisesti "ihan siisti" koira, joka liikkuu hyvin. Koepuolella kisaura on aloitettu BH-kokeen suorittamisella, muita tuloksia ei vielä ole.

Lisätietoja Jedistä ja pentuesisaruksista löydät koiranetistä

Foolproof Light In The Night
A/A, 0/0, silmät ok 10/2021, selkä VA0,LTV0,SP0
SDCA 1 &2 N/N, CJM N/N
Valo

Valo
Valon pääharrastus on jälki, jossa on kisattu kolmesti tuloksen ollessa tällä hetkellä JK3. Talvikauden harrastus on ollut agility, jossa kisataan kolmosluokassa. Aksassa ohjaajan ominaisuudet häiritsevät kehittymistä, koira kulkisi paremminkin:).

Valo on kooltaan pienehkö narttu, joka on koko ikänsä ollut tapaturmia lukuun ottamatta terve. Luonteellisesti Valo on avoin ja sosiaalinen, helppo perhekoira, joka tulee toimeen niin kotona kuin matkoilla. Harrastuksissa intoa riittää ja koira keskittyy hyvin tekemiseen. Parhaita puolia ovat hyvä motivaatio varsinkin jäljellä, sekä tottiksessa miellyttämisenhalu ja hyvä häiriönsieto. Luonnetesti on suoritettu pistein 172, laukausvarma, kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla.

Lisätietoja Valosta ja pentuesisaruksista löydät koiranetistä ja L-pentueen omalta sivulta. Kuvia löytyy galleriasta