YHTEYSTIEDOT
Sirpa Tähkä
Lempääntie 757
30100 Forssa

Puh. 040-681 3669
111foolproof@gmail.com


Foolproof N-pentue odotettavissa vk 50!
Jori Du Domaine De La Salvoniere X Foolproof Just Like Heaven


Lisätietoa vanhemmista:

Jori Du Domaine De La Salvoniere
B/B,0/0, silmät OK 2/2018, selkä VA0,LTV0,SP0

Dorka

Dorka
Jori Du Domaine De La Salvonière "Dorka" on käyttölinjainen tervueren Ranskasta. Dorkan kanssa on kilpailtu ipossa ja tokossa sekä suoritettu luonnetesti hyväksytysti pistein 139, laukausvarma. Näyttelystä Dorkalla on varasert.

Omistajan sanoin Dorkasta: "Dorka asuu lapsiperheessä, ja on melko huomaamaton kotioloissa. Arjessa se on myös todella helppo kaveri, joka ei tunnu hetkahtavan juuri mistään. Dorka on sosiaalinen ja vilkas, perusarjessa se on hyvin rauhallinen.Kun mennään treenaamaan niin Dorka syttyy samantien, se tekee täysillä. Dorka on alusta-, paikka- sekä äänivarma koira.

Dorka on suorittanut luonnetestin +139 pisteellä kuitenkin kaiken ollen plussalla ja laukaisuvarma. Dorka harrastaa IPOa päälajina ja ollaankin kilpailtu IP2 koulari, lisäksi Dorkalla on TOKOsta TK1.

Dorkan kanssa on ilo tehdä ja kilpailla kun se tekee samalla tavalla oltiin me sitten missä vain.

Dorkan sukutaulun ja koetulokset löydät koiranetistä. ja tietoja pentueesta kasvattajan sivuilta.
Foolproof Just Like Heaven
A/A, 0/0, silmät ok 6/2019, selkä VA0,LTV0,SP0

Ronja

Ronja
Ronjan kanssa on harrastettu hakua, ja maaston puolesta koira olisi kisavalmis. Haukkuilmaisu sopii ahneelle ja sosiaaliselle koiralle hyvin, eikä etsimisessäkään ole ongelmia. Haun lisäksi Ronjan kanssa on harrastettu tokoa ja agilityä. Luonnetesti on suoritettu pistein 155, kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla.

Ronja on kooltaan pieni / keskikokoinen narttu , joka on koko ikänsä ollut terve.Rakenne on terve ja koira liikkuu kauniisti, mutta varsinainen näyttelytähti Ronja ei ole. Virallisista näyttelyistä tuloksena kuitenkin EH. Ronja elää lapsiperheessä, ja sopii avoimen ja mutkattoman luonteensa vuoksi helposti perheen arkeen.

Lisätietoja Ronjasta ja pentuesisaruksista löydät koiranetistä ja J-pentueen omalta sivulta. Kuvia löytyy galleriasta