YHTEYSTIEDOT
Sirpa Tähkä
Lempääntie 757
30100 Forssa

Puh. 040-681 3669
111foolproof@gmail.com


Foolproof M-pentue keväällä 2018
Lann Morian Mistral X Foolproof Just Like Heaven

Juoksun odotetaan alkavan helmi-maaliskuussa


Lisätietoa vanhemmista:

Lann Morian Mistral
A,0, silmät OK 2018

Marco

Marco
Lann Morian Mistral "Marco" on malinois-groenendael yhdistelmästä syntynyt uros. Pentuja syntyi yhteensä kahdeksan, joista neljä groenendaeleja. Kaikki on kuvattu tuloksella A/0, kaikilla on myöskin MH-kuvaus suoritettuna ja kuusi on osallistunut jalostustarkastuksen luonneosioon (MT).

Marco on luonteeltaan kotioloissa rauhallinen, mutta syttyy välittömästi tekemiseen ja nauttii työskentelystä. Marcon kanssa harrastetaan hakua, jossa sillä on tulos sökhI ja oikeus kilpailla luokassa "högre". Luonnetesteistä on suoritettu MH ja MT, joissa molemmissa koiran rohkeus ja itsevarmuus tulivat hyvin esiin. MT testin lopputulos 513 pistettä, laukausvarma. Arkielämässä huomiota kiinnitti Marcon tasapainoinen, sosiaalinen käytös sekä ihmisiä että koiria kohtaan. Rakenteeltaan Marco on vahvaluustoinen, keskikokoinen uros, joka liikkuu kauniisti.

Lisätietoja Marcosta ja muista Lann Morian M-pennuista löydät kennelin kotisivuilta ja koiran nimellä avelsdatasta.
Foolproof Just Like Heaven
A/A, 0/0, silmät ok 30.5.2017, selkä VA0,LTV0,SP0

Ronja

Ronja
Ronjan kanssa on harrastettu hakua, ja maaston puolesta koira olisi kisavalmis. Haukkuilmaisu sopii ahneelle ja sosiaaliselle koiralle hyvin, eikä etsimisessäkään ole ongelmia. Haun lisäksi Ronjan kanssa on harrastettu tokoa ja agilityä. Luonnetesti on suoritettu pistein 155, kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla.

Ronja on kooltaan pieni / keskikokoinen narttu , joka on koko ikänsä ollut terve.Rakenne on terve ja koira liikkuu kauniisti, mutta varsinainen näyttelytähti Ronja ei ole. Virallisista näyttelyistä tuloksena kuitenkin EH. Ronja elää lapsiperheessä, ja sopii avoimen ja mutkattoman luonteensa vuoksi helposti perheen arkeen.

Lisätietoja Ronjasta ja pentuesisaruksista löydät koiranetistä ja J-pentueen omalta sivulta. Kuvia löytyy galleriasta