YHTEYSTIEDOT
Sirpa Tähkä
Lempääntie 757
30100 Forssa

Puh. 040-681 3669
111foolproof@gmail.com


Foolproof M-pentue synt. 13.4.2019, 2 urosta ja 8 narttua
Lann Morian Mistral X Foolproof Knack For Track

Yksi tervueren narttupentu etsii vielä kotia


Lisätietoa vanhemmista:

Lann Morian Mistral
A,0, silmät OK 2018

Marco

Marco
Lann Morian Mistral "Marco" on malinois-groenendael yhdistelmästä syntynyt uros. Pentuja syntyi yhteensä kahdeksan, joista neljä groenendaeleja. Kaikki on kuvattu tuloksella A/0, kaikilla on myöskin MH-kuvaus suoritettuna ja kuusi on osallistunut jalostustarkastuksen luonneosioon (MT).

Marco on luonteeltaan kotioloissa rauhallinen, mutta syttyy välittömästi tekemiseen ja nauttii työskentelystä. Marcon kanssa harrastetaan hakua, jossa sillä on tulos sökhI ja sökhII sekä oikeus kilpailla luokassa "elit". Luonnetesteistä on suoritettu MH ja MT, joissa molemmissa koiran rohkeus ja itsevarmuus tulivat hyvin esiin. Jalostustarkastuksessa (korning) Marco sai luonneosiosta (MT) 513 pistettä, laukausvarma. Ulkomuoto-osion Marco läpäisi kesällä 2018, ja sai tittelin KORAD. Arkielämässä huomiota kiinnitti Marcon tasapainoinen, sosiaalinen käytös sekä ihmisiä että koiria kohtaan. Rakenteeltaan Marco on vahvaluustoinen, keskikokoinen uros, joka liikkuu kauniisti.

Lisätietoja Marcosta ja muista Lann Morian M-pennuista löydät kennelin kotisivuilta ja koiran nimellä avelsdatasta.
Foolproof Knack For Track
A/A, 0/0, silmät ok 17.8.2017, selkä LTV0,SP0

Maj

Maj
Omistajan omin sanoin Maisterista:
Majn kanssa harrastetaan pelastushakua ja -jälkeä. Jäljellä Maj on jo koevalmis. Lajina jälki sopii innokkaalle ja työteliäälle koiralle hyvin. Haun puolella Maj alkaa olla myös koevalmis, vain ilmaisu vaatii viimeistelyä. Majsta on tulossa rullalla ilmaiseva hakukoira. Työskentely haussa on innostunutta ja tarmokasta. Hausta on muotoutumassa maastossa Majn päälaji.
Majn kanssa harrastetaan myös tokoa ja rallytokoa. Koulutustunnuksia on suoritettuna TK1, RTK1 ja RTK2. Myös BH-koe on jo ehditty suorittaa hyväksytysti. Erilajien harrastaminen Majn kanssa on helppoa, koska hän on yritteliäs ja innokas koira. Kekseliäisyyttä ja asennetta tuntuu löytyvän lajiin kuin lajiin. Luonnetestistä Maj sai 236 pistettä ja merkinnän laukausvarma, kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla.

Kooltaan Maj on isohko narttu. Terveyden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia ja rakenteeltaan Maj onkin kuvattu terveeksi. Majlle on tehty myös MyDogDNA-testi, joka mukaan geneettisiä sairausalttiuksia ei havaittu eikä Maj kanna testattuja lääkevasteeseen vaikuttavia geenimuotoja (https://www.mydogdna.com/crm/animal/fi/870027447842/pass). Vaikkei Maj edustakaan nykyistä näyttelylinjaa ulkomuodollisesti, niin näyttelymenestystä on kertynyt kahden SERTin verran. Kotona Maj osaa rauhoittua ja joskus olla jopa omissa oloissaan. Mieluummin kuitenkin Maj osallistuu kaikkeen tekemiseen tai vähintään on seuraamassa tarkasti mitä tapahtuu. Lasten kanssa Maj on ollut tekemisissä koko ikänsä, vaikkei kotona lapsia olekaan. Maj suhtautuu lapsiin positiivisesti ja nauttii kovasti rapsutuksista. Muutenkin Maj on hyvin ihmissosiaalinen ja ystävällinen koira.

Lisätietoja Majsta löytyy koiranetistä ja blogista . Kuvia löytyy K-pentueen kuvista ja videoita mm. luonnetestin sekä kokeiden videointeja YouTubesta.