YHTEYSTIEDOT
Sirpa Tähkä
Lempääntie 757
30100 Forssa

Puh. 040-681 3669
111foolproof@gmail.com


Foolproof N-pentue od.synt. 16.4.2021
Nanduhria's Nahar X Foolproof Knack For TrackLisätietoa vanhemmista:

Nanduhria's Nahar
B,0, silmät OK 14.12.2020

Neo

Neo
Nanduhria's Nahar, Neo, on kohta neljävuotias tervuerenuros, joka toimii pelastuskoirana Norjassa. Pentueessa on sekä tervuereneja että groenendaeleja, ja taustoista löytyy myös malinoismuunnosta. Neon sisaruksista kahdella on jälkeläisiä, joista lisätietoja löytyy Lann Morian ja Nanduhria's kenneleiden sivuilta.
Luonteeltaan Neo on omistajan sanojen mukaan temperamentiltaan rauhallinen, mutta innokas ja sitkeä työskennellessään. Neo on sosiaalinen sekä ihmisten että koirien kanssa, ja arjessa mutkaton kotikoira. Huonona puolena omistaja mainitsee riistavietin, joka kuitenkin pysyy hallinnassa. MH-testi on suoritettu syyskuussa 2018.

Neo
"All excellent qualities in a rescue dog. Neo was certified by Norwegian Rescue Dog association at 2.5 years, and we have so far participated in more than 30 rescue operations."

Lisätietoja Neosta ja pentuesisaruksista löydät kennelin kotisivuilta ja koiran nimellä Dogwebistä. Kasvattajan kotisivuilta löytyy myös MH-testin tulokset, avautuu klikkaamalla ko. pentueen taulukosta MH- kohtaa.
Foolproof Knack For Track
A/A, 0/0, silmät ok 1.8.2019, selkä LTV0,SP0

Maj

Maj
Omistajan omin sanoin Maisterista:
Majn kanssa harrastetaan pelastushakua ja -jälkeä. Haussa on suoritettu pelastuskoiraliiton perus- ja loppukoe, jäljeltä ei vielä ole tuloksia. Majn kanssa harrastetaan myös tokoa ja rallytokoa. Koulutustunnuksia on suoritettuna tokosta TK1, rallytokosta Maj valioitui 2020. Myös BH-koe on jo ehditty suorittaa hyväksytysti. Erilajien harrastaminen Majn kanssa on helppoa, koska hän on yritteliäs ja innokas koira. Kekseliäisyyttä ja asennetta tuntuu löytyvän lajiin kuin lajiin. Luonnetestistä Maj sai 236 pistettä ja merkinnän laukausvarma, kaikkien osa-alueiden ollessa plussalla.

Kooltaan Maj on isohko narttu. Terveyden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia ja rakenteeltaan Maj onkin kuvattu terveeksi. Majlle on tehty myös MyDogDNA-testi, joka mukaan geneettisiä sairausalttiuksia ei havaittu eikä Maj kanna testattuja lääkevasteeseen vaikuttavia geenimuotoja (https://www.mydogdna.com/crm/animal/fi/870027447842/pass). Vaikkei Maj edustakaan nykyistä näyttelylinjaa ulkomuodollisesti, niin näyttelymenestystä on kertynyt kahden SERTin verran. Kotona Maj osaa rauhoittua ja joskus olla jopa omissa oloissaan. Mieluummin kuitenkin Maj osallistuu kaikkeen tekemiseen tai vähintään on seuraamassa tarkasti mitä tapahtuu. Lasten kanssa Maj on ollut tekemisissä koko ikänsä, vaikkei kotona lapsia olekaan. Maj suhtautuu lapsiin positiivisesti ja nauttii kovasti rapsutuksista. Muutenkin Maj on hyvin ihmissosiaalinen ja ystävällinen koira.

Lisätietoja Majsta löytyy koiranetistä ja blogista . Kuvia löytyy K-pentueen kuvista ja videoita mm. luonnetestin sekä kokeiden videointeja YouTubesta.